Kontakt

Kontakt për bashkëpunim

Një nga parimet e  programit të organizatës sonë është bashkëpunimi. Ne jemi të prirur të bashkëpunojmë dhe të krijojmë partneritete me organizata dhe komunitete të ndryshme për të përmbushur misionin tonë

“Reduktimin e dëmeve që sjell varësia nga kumari’’

Për cdo komunikim ju lutemi na kontaktoni në:

E-mail: info@acpg.al
fb: ACPG – Keshilli Shqiptar per Problemet e Lojerave te Fatit

Kontakt për median

Për informacione mbi punën e “Albanian Council on Problem Gambling” në komunitet apo dhe për cdo kontakt mediatik ne ju ofrojme tre linja komunikimi:

E-mail: info@acpg.al
fb: ACPG – Keshilli Shqiptar per Problemet e Lojerave te Fatit

Na dërgoni nje email