COVID 19 dhe ndikimi i saj te varësitë!

COVID 19 dhe ndikimi i saj te varësitë!

Situata dramatike që çdokush nga ne është duke përjetuar nga CoronaVirus, mesa duket në jetën e disa familjeve është duke ndikuar pozitivisht të paktën në një farë drejtimi. Cilat janë këto familje? Familjet në të cilat minimalisht një pjestar i tyre ka probleme me...
Mbyllja e lojërave të fatit: ku jemi një vit më pas?

Mbyllja e lojërave të fatit: ku jemi një vit më pas?

Ligji i ri i cili ndalon ushtrimin e një sërë aktivitetesh të lojërave të fatit kishte si qëllim zhdukjen e varësisë së lojërave të fatit dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së personave me varësi dhe familjarëve të tyre, edhe ai nuk po arrin ta përmbushë këtë qëllim...
Shën Valentini & Varësia e Lojërave të Fatit

Shën Valentini & Varësia e Lojërave të Fatit

Ciftet ndajnë shumë gjëra së bashku, ata ndajnë faturat, ndajnë pronat, ndajnë kohën, ndajnë dashurinë, ata ndajnë përgjegjësitë . . . dhe kështu lista vazhdon edhe më tej. Fatkeqësisht, ciftet gjithashtu ndajnë edhe pasojat e varësisë së lojërave të fatit në momentin...