Në blogun tonë ju do të gjeni cdo informacion mbi punën tonë në komunitet, analiza të përpiluara nga stafi apo bashkëpuntorët tanë mbi problemet e kumarit në shoqëri, informacione të reja përmes daljeve mediatike dhe gjithashtu histori të treguara nga vetë njerëzit e prekur apo dhe familjarët e tyre mbi ndikimin e kumarit në jetët e tyre.
NewsOptional
Kultura e Komunikimit

Kultura e Komunikimit

Një nga arsyet më madhore të përshkallëzimit të kësaj varësie në shoqëri është pathyeshmëria e urës së komunikimit midis njëri-tjetrit. Shoqëria jonë vuan nga paragjykimi dhe kjo bën të mundur hezitimin për të komunikuar lirshëm me njerëz të tjerë për...

Lexo më shumë