Kultura e Komunikimit

Kultura e Komunikimit

Një nga arsyet më madhore të përshkallëzimit të kësaj varësie në shoqëri është pathyeshmëria e urës së komunikimit midis njëri-tjetrit. Shoqëria jonë vuan nga paragjykimi dhe kjo bën të mundur hezitimin për të komunikuar lirshëm me njerëz të tjerë për probleme që...
Analizë mbi historikun e lojërave të fatit në Shqipëri

Analizë mbi historikun e lojërave të fatit në Shqipëri

Pas rënies së komunizmit dhe ardhjes së demokracisë, tregu shqiptar përpos bizneseve të ndryshme mirëpriti dhe biznesin e lojërave të fatit duke e legjitimur atë. Në dukje erdhi si një risi europiane dhe na suprizoi duke na servirur një mundësi të re argëtimi tashmë...
Varësia nga kumari, varësia më e rrezikshme

Varësia nga kumari, varësia më e rrezikshme

Nga të gjitha varësitë , varësia nga kumari vjen si më e padëmshmja. Ajo nuk ju sjell aromë  të keqe dhe probleme shëndetësore si duhani, ajo nuk ju lejon të shkoni në shtëpi në gjëndje të rënduar fizike dhe të flisni përcart sic ju lejon alkooli, mbi të gjitha ajo...